Logo

Το θανατηφόρο πλήγμα για τον ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη - Τι λέει ο ιατροδικαστής



 
 

Μιά μαχαιριά στην καρδιά ήταν το μοιραίο πλήγμα για τη ζωή του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης τεσσάρων ανδρών το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατροδικαστικής στο ΑΠΘ, Φώτης Χατζηνικολάου, που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει στο πόρισμά του ότι ο θάνατος του 45χρονου επήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. 

Ο 45χρονος έφερε, επίσης, 13 επιφανειακές μαχαιριές σε όλο του το σώμα, οι οποίες έγιναν με τη βία. 

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα εστίασης στη Λ. Βασ. Όλγας και κατάφεραν δολοφονικά χτυπήματα στον ιδιοκτήτη, ο οποίος λίγη ώρα μετά  άφησε την τελευταία του πνοή. 

Παραδόθηκε και ο τέταρτος αδελφός - Απολογούνται την Τετάρτη

Από τους τέσσερις δράστες που ταυτοποιήθηκαν, όλοι τους αδέρφια, συνελήφθησαν οι τρεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 17χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, ένας 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και ένας 32χρονο, πρώην εργαζόμενος, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία. O τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών, που αναζητούνταν παραδόθηκε την Τρίτη στις αστυνομικές αρχές. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ένας εκ των δραστών, ο 20χρονος,  κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν τη Τετάρτης μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν από την 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. 

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν  σύμφωνα με την ασκηθείσα ποινική δίωξη, είναι αυτά της  ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού και κατά περίπτωση της παράνομης οπλοφορίας - οπλοχρησίας, ενώ ακολούθως τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου πήραν προθεσμία για την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Οι τρεις συλληφθέντες και ο καταζητούμενος 37χρονος είναι  μέλη πολυμελούς οικογένειας η οποία αριθμεί συνολικά δέκα αδέλφια.

Κατά την μεταφορά τους στα Δικαστήρια ένας εκ των τριών απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε «ήταν ατύχημα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά