Logo

Προφυλακίστηκε ο "δράκος" της Κέρκυρας - Αρνείται τις κατηγορίες



 
 

Στη φυλακή οδηγήθηκε εκ νέου ο 47χρονος που κατηγορείται για το βιασμό μιας 34χρονης στην περιοχή του Κάβου της Κέρκυρας.

Ο Δημήτρη Ασπιώτης, ο αποκαλούμενος "δράκος του Κάβου" καθώς είχε καταδικαστεί σε 53 χρονια κάθειρξης το 2012, για έξι βιασμούς νεαρών τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, προφυλακίστηκε για την κατηγορία ότι απήγαγε και βίασε μια 34χρονη Αλβανίδα.

Ο 47χρονος που διέφευγε τη σύλληψη, συνελήφθη τελικά την περασμένη εβδομάδα μετά από αστυνομική επιχείρηση σε απόκρυμνη περιοχή της Λευκίμμης όπου τραυματίστηκε.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας και αρνείται όλες τις κατηγορίες.

“Η 34χρονη μετανιωμένη για την επιπόλαιη σύντομη ερωτική περιπέτεια μας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι είχα απολυθεί πριν από δύο χρόνια με όρους από τη φυλακή, έσπευσε εκδικητικά ενεργώντας, να με καταγγείλει ψευδώς για να εξιλεωθεί στα μάτια του συντρόφου της ενώ με τη δική της συγκατάθεση και ελεύθερη βούληση συνευρεθήκαμε επανειλημμένα ως ερωτικό ζευγάρι. Φιλοδοξεί να καταλήξω πάλι στη φυλακή, να με αποτελειώσει”, φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

Ο “Δράκος της Κέρκυρας” κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-6-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά