Logo

Η απολογία της χήρας της Κοιλάδας για τη δολοφονία του συζύγου της



 
 

Αρνείται τις σε βάρος της κατηγορίες παρά την πρωτόδικη καταδίκη της για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου συζύγου της το Δεκέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι οικογενειακού τους φίλου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Το φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου του 2014, όταν ο καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά στην αυλή του σπιτιού του αδελφικού του φίλου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας.

Η 42χρονη χήρα είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η συζυγοκτόνος, η αποκαλούμενη από τα μέσα ενημέρωσης "χήρα της Κοιλάδας" απολογήθηκε χθες, Τετάρτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Στην απολογία της υποστήριξε πως είναι αθώα, επικαλούμενη την πίστη της στον Θεό. “Είμαι ένας άνθρωπος της εκκλησίας" είπε.

Ανέφερε ότι βρίσκεται στη φυλακή για κάτι που δεν έκανε. “Δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο πράγμα, ήταν σχέση ζωής. Πώς θα μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή κάποιου που κάναμε παιδί μαζί;… Είχαμε τα προβλήματά μας, αλλά τα ξεπεράσαμε. Να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει;”, ισχυρίστηκε.

Όπως είπε, λάτρευε τον σύζυγό της και ήταν ο μοναδικός άνδρας στη ζωή της.

Στην απολογία της ανέφερε σχετικά με το τι συνέβη την ημέρα του φονικού:

"Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα. Ο Λάμπρος ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο. Πήγα για καφέ με δύο φίλες μου και όταν γύρισα από τη βόλτα και τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού αντίκρισα πολύ κόσμο... Ρωτούσα αν θα γίνει καλά”.

Η κατηγορούμενη ως συζυγοκτόνος υποστήριξε ότι δεν έχει πιάσει ποτέ στη ζωή της όπλο και πως δεν έχει κακία μέσα της. “Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν είμαι εγώ, είναι κάποιος άλλος” είπε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά