Logo

Επίθεση με βιτριόλι: Στον Εισαγγελέα η 35χρονη - Διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας [βίντεο+φωτο]



 
 

Γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης η 35χρονη γυναίκα, που προσήχθη για ανάκριση για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα και τελικά συνελήφθη για το αδίκημα της απείθειας, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας. 

Η 35χρονη κατά την προσαγωγή της στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχε το πρόσωπό της κρυμμένο, ενώ φορούσε παράλληλα και χειρουργική μάσκα, ενώ δεν μίλησε στους δημοσιογράφους, παρότι της απηύθυναν ερωτήσεις. 

Όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ στη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια στην Εισαγγελία εκτός από το πλημμέλημα της απείθειας περιλαμβάνεται και  το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πράξη που αφορά την επίθεση με βιτριόλι. 

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο  εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 35χρονης ποινική δίωξη , εκτός από το πλημμέλημα της απείθειας και για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Την προσεχή Τρίτη η απολογία

Η 35χρονη, που έχει πλέον την ιδιότητα της κατηγορούμενης και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να κριθεί προσωρινά κρατούμενη, φέρεται να εξακολουθεί να αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, στάση που τήρησε και κατά την προσαγωγή και την ανάκρισή της από τους αστυνομικούς .

Οι αστυνομικές αρχές, ωστόσο, φέρονται να είναι πεπεισμένες ότι πρόκειται για τη δράστιδα, καθώς έχει εντοπιστεί η καμπαρντίνα καθώς και σακίδιο, δηλαδή αντικείμενα που μοιάζουν με όσα φορούσε η αυτουργός της επίθεσης. .

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ρούχα της δράστιδος κατεγράφησαν από κάμερες ασφαλείας την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι. 

Σύμφωνα με την κατηγορία η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα στην είσοδο της εργασίας της στις 20 Μαΐου,  πιστεύοντας ότι το θύμα είτε σχετιζόταν με άντρα (δικηγόρο) με τον οποίο σχετίζεται η ίδια, είτε αποτελούσε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ολοκλήρωση αυτής της σχέσης.

Η 35χρονη εργάζεται σε νομική εταιρεία που βρίσκεται πολύ κοντά στον τόπο εργασίας του θύματος και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάγεται από τον ίδιο νομό με την 34χρονη. Την ημέρα της επίθεσης  είχε ζητήσει  ολιγόωρη άδεια από την εργασία της. 

Ο δικηγόρος της 35χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, τονίζει πως η εντολέας του αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο εισαγγελέας μετά την άσκηση ποινικής δίωξης παρέπεμψε την 35χρον στον ανακριτή, από τον οποίο, όπως είπε ο κ. Κεχαγιόγλου, θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της ογκωδέστατης δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της και να προετοιμάσει την απολογία της. 

Τελικά, η 35χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά