Logo

Πρέβεζα: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια 83χρονη [φωτο]



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο 40χρονος υπήκοος Πακιστάν που συνελήφθη για την κακοποίηση 83χρονης στην Πρέβεζα

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, είχε  βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της στην Πρέβεζα χωρίς της αισθήσεις της και με κτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. 

Την ηλικιωμένη γυναίκα, βρήκε γυμνή και χωρίς της αισθήσεις της, πάνω στο κρεβάτι μια γειτόνισσα της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της.

Άμεσα  κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε την ηλικιωμένη αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των κτυπημάτων που είχε δεχτεί , στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σε βάρος του 40χρονου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της ηλικιωμένης γυναίκας και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία από τον ανακριτή για να προετοιμάσει την απολογία του. 

Σημειώνεται, ότι αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έπεσε και θύμα βιασμού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-6-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά