Logo

Απολογείται ο μαϊμού γιατρός που οδήγησε στο θάνατο τρεις ασθενείς



 
 

Απολογείται σήμερα, Δευτέρα, ο "μαϊμού" γιατρός που "συνταγογραφούσε" θεραπείες με βότανα από το Πήλιο και κάνναβη οδηγοώντας στο θάνατο τριών ασθενών,  δύο παιδιών, ενός 14χρονου από τις Σέρρες και μίας 16χρονης από την Κω αλλά και ενός ηλικιωμένου ασθενούς.

Ο φερόμενος ως ογκολόγος γιατρός με το ψεύτικο όνομα "Νίκος Κοντός" που είχε εξαπατήσει 45 ασθενείς, θα απολογηθεί για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος εξέταζε τα θύματά του σε ιδιωτικές κλινικές, χωρίς να υπάρχει εξαρτημένη σχέση εργασίας αλλά με μεσολάβηση ιατρών των κλινικών.
Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να αναλαμβάνει το συντονισμό χειρουργικών επεμβάσεων σε ιδιωτικές κλινικές.

Ο δήθεν γιατρός με "εμπειρία" στην κλινική στην Ελβετία όπου νοσηλευόταν ο Μάικλ Σουμάχερ, εμφανιζόταν ως ανιψιός πολύ γνωστού εφοπλιστή, ενώ υποστήριζε ότι είχε επαφές με πολιτικούς, δικαστές και υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας.

Δήλωνε στέλεχος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, ότι είχε επαφές με τις Μονές Εσφιγμένου και Βατοπαιδίου στο Άγιο Όρος, το Πατριαρχείο, το Βατικανό ακόμη και με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Ανάμεσα στα θύματα του και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς ο οποίος φέρεται να του είχε δώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ λόγω των "διασυνδέσεων" του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 47χρονου άνδρα, για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-6-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά