Logo

Για κακούργημα διώκεται ένας από τους τρεις συλληφθέντες για τη γιάφκα στο Κουκάκι [βίντεο]



 
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος ενός μόνο εκ των τριών συλληφθέντων για τη γιάφκα στο Κουκάκι.

Οι τρεις συλληφθέντες, ειδικότερα, συνοδευόμενοι από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπήρεσίας, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και με χειροπέδες στα χέρια, προσήχθησαν την Πέμπτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 

Ο εισαγγελέας, αφού μελέτησε τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά της έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αε τέσσερα σπίτια εντός και εκτός Αττικής,  άσκησε σε βάρος και των τριών ποινική δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων. Το εν λόγω αδίκημα, σύμφωνα με την εισαγγελική δίωξη, είναι κακουργηματικού χαρακτήρα μόνο για τον ένα εξ αυτών, ο οποίος φέρεται ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα. Για τους άλλους δύο συλληφθέντες το αδίκημα είναι σε βαθμό πλημμελήματος. 

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και οι τρεις συλληφθέντες, λόγω συνάφειας, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία 

Υπενθυμίζεται, ότι στο σπίτι του ενός εκ των κατηγορουμένων βρέθηκαν  δύο όπλα, ενώ σε αποθήκη στο Κουκάκι, που βρίσκεται επί της οδού Αναστασίου Ζήνη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν 10 κιλά ζελατοδυναμίτιδα, μικρή ποσότητα του εκρηκτικού C4, πυροκροτητές, χρονοδιακόπτες και σφαίρες από καλάσνικοφ.

Η γυναίκα που έχει συλληφθεί φέρεται ότι είναι  φίλη του δεύτερου κατηγορουμένου. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά