Logo

Εντολή εισαγγελέα μετά το πάρτι στο Athenaeum Smart Hotel: "Σαρώστε το Διαδίκτυο"



 
 

Η εισαγγελέας Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, με αφορμή το πάρτι στο  ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel στη λεωφόρο Συγγρού, έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να "σαρώσει" το Διαδίκτυο.

Στόχος να εντοπιστούν τυχόν παρόμοιες περιπτώσεις διαδικτυακών προσκλήσεων για συμμετοχή  σε εκδηλώσεις που παραβιάζουν τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού. 

Για την ενέργεια της εισαγγελικής λειτουργού που εποπτεύει τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το dikisports.blogspot.com αναφέρει τα εξής

Την άμεση παρέμβαση της εποπτεύουσας τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εισαγγελέως Εφετών Βιργινίας Σακελλαροπούλου, προκάλεσαν οι καταγγελίες ότι, έγινε διαδικτυακά το κάλεσμα στο κορωνο-πάρτι, που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, και στο οποίο συμμετείχαν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», η εισαγγελική λειτουργός επικοινώνησε αμέσως με το Ηλεκτρονικό Εγκλημα και έδωσε παραγγελία, να διερευνηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και να γίνει σάρωση στο διαδίκτυο, προκειμένου να εντοπιστούν, αν υπάρχουν, παρόμοια περιστατικά.

Η εισαγγελέας Εφετών ζήτησε από τους αξιωματικούς του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε περίπτωση, που εντοπίσουν περιστατικά, μέσω διαδικτύου, που καλούν σε εκδηλώσεις, με τις οποίες παραβιάζονται τα μέτρα κατά της πανδημίας, να σχηματίζεται δικογραφία και να ενημερώνεται το οικείο αστυνομικό τμήμα, για να ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία, με συλλήψεις και παραπομπή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά