Logo

Πάτρα: Στην Εισαγγελία οι 4 συλληφθέντες για το πάρτι στο Μιντιλόγλι - Πρόστιμο ρεκόρ 47.000 ευρώ! [φωτο]



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας οι  τέσσερις συλληφθέντες για το κορονοπάρτι, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Μιντιλογλίου.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι στην Οβρυά, όπου είχαν συλληφθεί τρία άτομα (ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο γιός του και ένας ακόμη συνδιοργανωτής) και χθες Κυριακή οι δύο τελευταίοι διοργάνωσαν νέο πάρτι στο Μιντιλόγλι αυτή τη φορά.

Ο ένας συνελήφθη, ο άλλος κατάφερε να διαφύγει, αλλά αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα που φέρονται ως συμμετέχοντες  στην διοργάνωση.

Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι βρήκαν 98 άτομα να διασκεδάζουν και προχώρησαν στη σύλληψη 4 ατόμων, τα οποία φέρονται να είναι οι διοργανωτές της εκδήλωσης. 

Παράλληλα, βεβαίωσαν  93 πρόστιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους. Το συνολικό ύψος των προστίμων που επιβλήθηκαν να φτάνει τις 47.000 ευρώ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει βεβαιωθεί σε μία εκδήλωση, σε ολόκληρη τη χώρα, όπως σημειώνει το thebest.gr. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά