Logo

Παραδόθηκε ο εφοπλιστής που καταζητούταν για εμπλοκή στη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη - Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του



 
 

Ο εφοπλιστής, Μάρκος Λαιμός το πρωί της Τετάρτης, συνοδεία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια παραδόθηκε στις αρχές της Ζακύνθου. 

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξεις  που αφορούν την εμπλοκή του στη δολοφονία της 35χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη και τον τραυματισμό του συζύγου της Διονύση (Ντίμη Κορφιάτη) τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου.

Το όνομα του Μάρκου Λαιμού περιλαμβάνεται στην πολυσέλιδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην εγκληματική ενέργεια σκάφος του. 

Αφέθηκε ελεύθερος

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο εφοπλιστής «παρουσιάστηκε αυθόρμητα» σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Σιμοπούλου. Μετά από πολύωρη απολογία και ενώ απάντησε σε μία σειρά από διευκρινιστικές ερωτήσεις ο εφοπλιστής αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Για την υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Ζακύνθου τέσσερις από τους οκτώ συλληφθέντες στην υπόθεση, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.  

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ντίμης Κορφιάτης έντεκα μήνες μετά τη δολοφονία της συζύγου του και τον δικό του βαρύ τραυματισμό έπεσε και ο ίδιος θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης που έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά