Logo

Μονή Πετράκη: Κακουργηματική δίωξη στον ιερέα που πέταξε το βιτριόλι στους Μητροπολίτες [βίντεο+φωτο]



 
 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, την Πέμπτη το απόγευμα, φορώντας χειροπέδες και χωρίς το ράσο ο 37χρονος ιερέας, που πέταξε καυσστικό υγρό σε επτά Μητροπολίτες, που συμμετείχαν στο Συνοδικό Δικαστήριο, στη Μονή Πετράκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για "βαριά σκοπούμενη βλαβη κατά συρροή", ενώ ο ίδιος δήλωσε «Δεν ήθελα να κάνω κακό. Ζητώ συγγνώμη.»

Στη συνέχεια ο 37χρονος ιερέας οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σημειώνεται, ότι την  Πέμπτη το πρωί, μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο για να υποβληθεί σε εξετάσεις από τους γιατρούς.

Το πρωί σήμερα, ο συνήγορος του δράστη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στους δημοσιογράφοους: "Ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι ψυχιατρικά ασθενής. Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά αντικαταθλιπτικά χάπια. Θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε. Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη από τα θύματα". Όπως πρόσθεσε ο συνήγορος, ο δράστης του είπε πως πλήρωσε τη "χημική ουσία" 40 ευρώ, αγοράζοντάς την από το ίντερνετ και πρόσθεσε ότι λαμβάνει βαριά αντικαταθλιπτική αγωγή.

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά