Logo

Αναφορά της συζύγου του Γ. Στουρνάρα στον Άρειο Πάγο για την έφοδο στην εταιρεία της



 
 

nikolopoulou stournaras 7-10-2016Την πειθαρχική δίωξη των ανακριτικών υπαλλήλων που συμμετείχαν στην αιφνιδιαστική έρευνα στα γραφεία της εταιρείας της, Mindwork Business Solutions, ζητά η σύζυγος του Γ. Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, με αναφορά της στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου...

Υπενθυμίζεται, ότι η έρευνα των αρχών είχε πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης των διαφημιστικών κονδυλίων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην αναφορά της, η κ. Νικολοπούλου κάνει λόγο για «άδικη και παράνομη» εισβολή στα γραφεία της εταιρείας της, κατά την οποία κατασχέθηκαν βιβλία και στοιχεία, καθώς και ολόκληρο το ηλεκτρονικό αρχείο των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης.

Όπως υποστηρίζει, πρόκειται για παρανομία, καθώς στην παραγγελία του Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών γίνεται λόγος για «ανακρινόμενη υπόθεση», χωρίς να προσδιορίζεται πουθενά στην έκθεση η υπόθεση αυτή, και μέχρι σήμερα ακόμη παραμένει άγνωστη.

Παράλληλα, κάνει λόγο για «σαφή υπέρβαση εξουσίας», δεδομένου ότι διενεργήθηκε πλήρης επιτόπιος φορολογικός έλεγχος χωρίς να συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, δηλαδή, χωρίς προηγουμένη κοινοποίηση σχετικής αποφάσεως της Φορολογικής Διοίκησης και χωρίς πράξη του Γενικού Γραμματέα.

Στη συνέχεια, η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ καταγγέλλει την έρευνα ως «απολύτως άκυρη», καθώς η μη περιγραφή συγκεκριμένου εγκλήματος στην σχετική έκθεση έρευνας και κατασχέσεως, καθώς και ο μη προσδιορισμός συγκεκριμένης δικονομικής διαδικασίας, την καθιστά απολύτως άκυρη.

«Έπρεπε να εξηγηθεί έστω και περιληπτικά αλλά με πληρότητα και με σαφήνεια το έγκλημα για το οποίο εθεωρούμην ύποπτη, εις τρόπον ώστε να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου» επισημαίνει μεταξύ άλλων, η κα Νικολοπούλου.

Στην αναφορά παρατίθεται επίσης, το ιστορικό της σύμβασης που σύναψε η εταιρεία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ γίνεται ειδική μνεία στην κατάχρηση εξουσίας των αρμοδίων ανακριτικών υπαλλήλων και των επικεφαλής αυτών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-10-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Στα «αζήτητα» 4 πορίσματα και έλεγχοι για τη σύζυγο του Στουρνάρα και το ΚΕΕΛΠΝΟ


Τελευταία Δικαστικά