Logo

Το Συμβούλιο Εφετών έβγαλε το «βραχιολάκι» από τον Λιακουνάκο!



 
 

liakounakos 16-3-2017Την άρση της ηλεκτρονικής επιτήρησης («βραχιολάκι») που είχε επιβληθεί στον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας. Με το υπ΄αριθμ. 440/2017 βούλευμά τους οι Εφέτες έκριναν...

ότι δεν συντρέχει περίπτωση παράτασης του περιοριστικού όρου της ηλεκτρονικής επιτήρησης», την οποία αντικατέστησαν με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα, αλλά και χρηματική εγγύηση ύψους 1 εκ. ευρώ.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του τον Οκτώβριο του 2015 στην ανακρίτρια Βασιλική Μπράτη, για την υπόθεση της προμήθειας ιπτάμενων ραντάρ από τη βραζιλιάνικη εταιρεία Embraer, με ανάδοχο τη σουηδική εταιρεία Ericsson. Έξι μήνες μετά, η προσωρινή του κράτηση αντικαταστάθηκε με το «βραχιολάκι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ο εισαγγελέας πρότεινε την παραπομπή σε δίκη του επιχειρηματία και άλλων 15 ατόμων, για την υπόθεση.

Πρόκειται για την τρίτη δικογραφία για τις μίζες των εξοπλιστικών, στην οποία εμφανίζεται το όνομα του επιχειρηματία. Παραπεμπτικές είναι οι εισαγγελικές προτάσεις και στις υποθέσεις που αφορούν στο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου και στη σύμβαση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων για την προμήθεια των ελικοπτέρων Apache.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-3-2017 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Τρίτο εδώλιο για εξοπλιστικά "δείχνει" εισαγγελέας στον Θωμά Λιακουνάκο


Τελευταία Δικαστικά