Logo

Σε απολογία για κακουργήματα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Λάσκαρης



 
 

Η 11η τακτική ανακρίτρια, Χρυσούλα Γκούμα, έχει καλέσει σε απολογία, για μεθαύριο Πέμπτη,  τον σημερινό μεγαλομέτοχο της ΚΆΕ ΑΡΗΣ, ή αλλιώς τον πρόεδρο του μπασκετικού Άρη Θεσσαλονίκης, Νίκο Λάσκαρη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συντάξει σε βάρος του η ανακρίτρια, ο 46χρονος επιχειρηματίας θα απολογηθεί για τα κακουργήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Τα αδικήματα αφορούν διαδικτυακή πώληση χρυσού, υπόθεση που έγινε η αιτία να δεσμευτούν απο το Πρωτοδικείο της Αθήνας οι μετοχές της ομάδας του Άρη, τις οποίες κατέχει ο κ. Λάσκαρης, προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του Λεττονού επιχειρηματία Μίκαελ Σουμπότινς. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Άρη και η σύζυγος του, "με δόλια τεχνάσματα και απατηλές υποσχέσεις, του άρπαξαν 915 κιλά χρυσου και 57 εκατομύρια ευρώ". Μάλιστα, ο Λεττονός υποστηρίζει πως μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων  χρησιμοποίησε ο κ. Λάσκαρης, για να αγοράσει τις μετοχές του Άρη.

Η κ. Γκούμα αναμένεται να καλέσεισε απολογία, όπως αναφέρει το dikografies.blogspot.gr και τη σύζυγο  του κ. Λάσκαρη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά