Logo

Απορρίφθηκε το αίτημα αυτοεξαίρεσης δικαστή στη δίκη για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου



 
 

To Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας απέρριψε με βούλευμά του το αίτημα αυτοεξαίρεσης που είχε υποβάλει η εφέτης κ. Πρίφτη, μέλος της σύνθεσης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει το σκάνδαλο με τα "θαλασσοδάνεια" του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η κ. Πρίφτη είχε ζητήσει την αντικατάστασή της, θεωρώντας υποτιμητική τη συμπεριφορά της προέδρου του δικαστηρίου, κ. Κουτέρη, επειδή την κατηγόρησε οτι, διαρρέει σε συνηγόρους υπεράσπισης τα μυστικά των διασκέψεων του δικαστηρίου.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος της κ. Πρίφτη θα συνεχιστεί κανονικά η δίκη των 35 κατηγορουμένων της υπόθεσης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που έχει διακοπεί για αύριο Τρίτη. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στην περίπτωση που το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση αυτοεξαίρεσης τότε η δίκη, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2016, θα έπρεπε να αναβληθεί, καθώς δεν έχει οριστεί αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση του δικαστηρίου. 

Σημειώνεται, ότι πληροφορίες του dikografies.blogspot.gr, αναφέρουν ότι αύριο Τρίτη αναμένεται να υποβληθεί αίτηση εξαίρεσης κατά της προέδρου του δικαστηρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά