Logo

Μήνυση Fund με έδρα την Λιβερία πίσω από τη δεύτερη κλήση του Π. Λαφαζάνη ως υπόπτου



 
 

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κλήθηκε για δεύτερη φορά ως ύποπτος διάπραξης αδικημάτων στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή μήνυση που υπέβαλε, εξαιτίας της ματαίωσης πλειστηριασμού ακινήτων, το Fund Palace International & Tristar SA με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του iskra.gr, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έχει κληθεί να παρουσιαστεί την Τρίτη 9 Οκτώβρη ενώπιον Πταισματοδίκη της Αθήνας, προκειμένου να δώσει έγγραφες εξηγήσεις (ανωμοτί κατάθεση) ως ύποπτος για διατάραξη κοινής ειρήνης, το οποίο  αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα με βάση πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την προστασία των πλειστηριασμών, και για παρεμπόδιση συναγωνισμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι με βάση τη μήνυση ο κ. Λαφαζάνης φέρεται ότι ηγείτο “κατάληψης” στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 20/9/2017 με συνέπεια να αναβληθούν εκείνη τη μέρα οι προβλεπόμενοι πλειστηριασμοί.

Κύκλοι της ΛΑΕ σχολιάζοντας στο iskra.gr την κλήση ως υπόπτου για δεύτερη φορά του Π. Λαφαζάνη αναφέρουν, μεταξύ άλλων:

"Πολιτικοί κύκλοι χαρακτήριζαν στημένη και υποβολιμαία και τη νέα απόπειρα δίωξης του Λαφαζάνη, πολύ περισσότερο όταν προέρχεται από άγρια και ληστρικά κερδοσκοπικά κεφάλαια με έδρα φορολογικούς παραδείσους, τα οποία, δυστυχώς, κατά την κυβέρνηση, είναι οι περίφημοι επενδυτές, που θα σώσουν την χώρα.

Η βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί κατά του Παν. Λαφαζάνη, – η πρώτη δικογραφία για δίωξη του κατασκευάστηκε από το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος” - δεν αφορά απλώς το πρόσωπο του τόνιζαν οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι.

Οι διώξεις κατά Λαφαζάνη, που δείχνουν το νέο αυταρχικό – ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα, στρέφονται κατά του κινήματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας και κατά της ΛΑ.Ε, η οποία γνωρίζει μια ραγδαία ανοδική δυναμική και ακόμα περισσότερο αυτές οι διώξεις, θέλουν να φιμώσουν και να εξουθενώσουν κάθε κινηματική φωνή αντίστασης, διαμαρτυρίας και καταγγελίας, γιατί τρέμουν ότι η σπίθα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε κινηματική “πυρκαγιά” και εξέγερση". 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά