Logo

Υπόθεση Χρυσός: Ελεύθερος ο Ριχάρδος [βίντεο+φωτο]



 
 

Μετά τις 16:30 της Παρασκευής πέρασε την έξοδο των φυλακών Ναυπλίου, ο ενεχυροδανειστής Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς, μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας που διέταξε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με περιοριστικούς όρους.

Κατά την αποφυλάκισή του, τον κατηγορούμενο ενεχυροδανειστή συνόδευε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: "Ο πελάτης μου θα έπρεπε να στραφεί εναντίον όλων όσων τον κατηγόρησαν".

Υπενθυμίζεται, ότι το δικαστικό συμβούλιο επέβαλε στον Δημήτρη Ριχάρδο Μυλωνά τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας του. 

"Είμαι κρατούμενος 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει κάτι παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου, σε αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου, που έχουν μία ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση, θα σας περιμένουν, ευχαριστώ", δήλωσε στους δημοσιογράφους, μετά την αποφυλάκισή του, ο Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά