Logo

Στον εφέτη - ειδικό ανακριτή ο Άρης Φλώρος



 
 

Στον εφέτη - ειδικό ανακριτή Ευτ. Νικόπουλο κατέθεσε ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος σχετικά με τον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο και την αλβανική μαφία των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Άρης Φλώρος υποστήριξε ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού από την συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση και δεν ήταν αυτός ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του Γ. Αντωνόπουλου το 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση αυτή ο επιχειρηματίας έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 13 ετών, ενώ ως φυσικοί αυτουργοί καταδικάστηκαν οι Αλβανοί βαρυποινίτες Όλντι Ντούτσε και Αρμπέρ Μπάκο σε ποινή κάθειρξης 23 και 22 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, οι Ντούτσε κα Μπάκο κατηγορήθηκαν μαζί με τον ομοεθνή τους Κλοντιάν Λεκοτσάι – ο οποίος φέρεται ως ο αρχηγός της συγκεκριμένης οργάνωσης – για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που ήταν συνήγορος του Άρη Φλώρου.

Ο Μπάκο δολοφονήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2019 μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κατέγραψε τηλεφωνικές συνομιλίες του Αντωνόπουλου με τον Λεκοτσάι σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται να θέλουν να “παγιδεύσουν” τον Άρη Φλώρο, έτσι ώστε στη συνέχεια να τον εκβιάσουν και να του αποσπάσουν χρήματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-3-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά