Logo

Νέα τροπή στην υπόθεση βασανιστηρίων στο εστιατόριο του Μποτρίνι



 
 

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην υπόθεση του 19χρονου σπουδαστή που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ο νεαρός εξετάστηκε από δεύτερο ιατροδικαστή. Πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο που όρισαν οι δικηγόροι του, ο οποίος τον εξέτασε την 1η και 7η Αυγούστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα στο σώμα του νεαρού σπουδαστή είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη ιατροδικαστική η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας.

Ειδικότερα, ο δεύτερος ιατροδικαστής-πραγματογνώμονας, διαπίστωσε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα, κάτι που αρνείται η πλευρά του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι. Επίσης, αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού. Η νέα ιατροδικαστική γνωμάτευση συνοδεύεται από 22 φωτογραφίες με τα ευρήματα της εξέτασης.
Η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη ιατροδικαστική βεβαίωνε 12 βλάβες. Μόνο μια βλάβη προέρχεται από ζέον υγρό. Οι υπόλοιπες δεν προσδιορίζεται από ποιον ή από τι προήλθαν.
Στο πλαίσιο της ανάκρισης θα κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία για τις καταγγελίες του 19χρονου σπουδαστή.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά