Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Μαρινακης"


 

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου ...


 

Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να κληθού σε απολογίες, κλείνει η δικογραφία σε βάρος του εφοπλιστή, ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του ως προς την εμπλοκή τους στην χρηματοδότηση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».




 

Τους γιατρούς του ΕΣΥ ευχαρίστηκε δημόσια με ανάρτηση του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος ανάρρωσε από τον κοροναϊό από τον οποίο είχε προσβληθεί πριν από δύο εβδομάδες.




 

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 προσδιορίστηκε να ξεκινήσει στο  Β' Τριμελές Εφετείο  Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων 27 κατηγορούμενων για την υπόθεση με τους στημένους ποδσφαιρικούς αγώνες.


 

Οριστικά και αμετάκλητα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παραπέμπεται σε δίκη και για αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων (κακούργημα), εκτός από την κατηγορία της σύστασης συμμορίας (πλημμέλημα) σε μια ακόμη υπόθεση διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ακολούθησε εκείνη του άλλου μεγάλου σκανδάλου στημένων αγώνων, του ...