Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Ξενη Δημητριου"


 

Η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, κατέθεσε σήμερα κατά την 20η ημέρα της δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο όπου δικάζεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.


 

Συνεχίζεται η μαραθώνια κατάθεση της πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που εξετάζει το ενδεχόμενο παρεμβάσεων του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis, όπου απαντά σημείο προς σημείο στις καταγγελίες. 


 

Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη, η μαραθώνια κατάθεση της Ξένης Δημητρίου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που εξετάζει το ενδεχόμενο παρεμβάσεων του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis. 


 

Επί δέκα ώρες κατέθετε η τέως εισαγγελεας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στον αντεισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ευάγγελο Ζαχαρή, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τους  δικονομικούς χειρισμούς κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου  Νοvartis. 


 

Η εισαγγελική λειτουργός, Ξένη Δημητρίου, τελευταία ημέρα παραμονή της στη θέση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου καθώς συνταξιοδοτείται, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει προσπάθεια σπίλωσης της ίδιας και στοχοποίησης συγγενικών της προσώπων από ορισμένα δημοσιογραφικά έντυπα.


 

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιάννης Αγγελής. ζητά  από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου και από τον συνάδελφο και ομόβαθμό του Δημήτρη Δασούλα να δηλώσουν αποχή από την διπλή προκαταρκτική εξέταση που διεξάγεται με αφορμή αναφορές και καταγγελίες του ίδιου και της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς ...


 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει το σκάνδαλο Novartis «υπόθεση μεγάλου δημόσιου ενδιαφέροντος», αλλά δεν τοποθετείται επί του περιεχομένου της δήλωσης του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή


 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει αρμοδιότητα από το νόμο να ασκεί αναιρέσεις κατά όλων των δικαστικών αποφάσεων και των βουλευμάτων αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης, με αφορμή τις αντιδράσεις που υπάρχουν για την άδεια από τις φυλακές του Δημήτρη Κουφοντίνα.


 

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, θα επισκεφτεί αύριο Δευτέρα το πρωί ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Κυριάκο Μακαρώνα.


 

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, εξέδωσε ανακοίνωση-δήλωση για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού με στόχο τον αντεισαγγελέα Α.Π. Ισίδωρο Ντογιάκο .