Βίντεο με την επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος που διακινούσε μετανάστες σε χώρες της Ευρώπης, δόθηκε σήμερα, Σάββατο, στη δημοσιότητα από το Λιμενικό Σώμα.
Οι λιμενικοί συνέλαβαν δύο άτομα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 32 και 36 ετών, οι οποίοι έκρυβαν σε σπίτι στην Κυψέλη ακόμα 27 αλλοδαπούς από την Ασία τους οποίους θα μετέφεραν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το σπίτι ήταν διαμορφωμένο σαν ...φρούριο με κάγκελα τοποθετημένα μέσα και έξω από τα παράθυρα.
Αρχικά έγινε έρευνα σε σπίτι των δύο "εγκεφάλων" του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, στην περιοχή της Καλλιθέας. Εκεί βρέθηκαν 17 παραποιημένα-πλαστά διαβατήρια, 3 ταυτότητες, πλήθος σφραγίδων-αριθμοσφραγίδων και άλλα σύνεργα παραποίησης διαβατηρίων και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών (Ευρώπης, Ντονκ Βιετνάμ, Riyal Κατάρ, Ρινγκίτ Μαλαισίας, Ρούπια Σρι Λάνκα, Μπατ Ταϊλάνδης).
Δείτε εδώ τα ευρήματα των λιμενικών στο σπίτι στην Καλλιθέα
Σε παράλληλη επιχείρηση στο σπίτι-φρούριο στην Κυψέλη, με κάγκελα τοποθετημένα μέσα και έξω από τα παράθυρα, βρέθηκαν 27 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν προσωρινά μέχρι να μεταφερθούν σε χώρες της Ευρώπης.
Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα από την επιχείρηση στο κρησφύγετο στην Κυψέλη
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2019 από directNEWS.gr