Logo

Διπλό φονικό στη Βάρη: Εξετάζεται η εμπλοκή τριών Σέρβων



 
 

Το ενδεχόμενο εμπλοκής τριών Σέρβων που είχαν συμμετοχή σε διαπληκτισμό σε μπαρ της Γλυφάδας, εξετάζουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που ερευνούν το διπλό φονικό στην ταβέρνα στη Βάρη.

Οι τρεις Σέρβοι είχαν συλληφθεί τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, στη Γλυφάδα, καθώς είχαν διαπληκτιστεί με θαμώνες και υπαλλήλους σε μπαρ της Γλυφάδας.

Τη στιγμή της σύλληψης, ο ένας είχε στην κατοχή του ένα όπλο με σβησμένο τον σειριακό αριθμό και ο δεύτερος εκτιμάται ότι όταν είδε τους αστυνομικούς πρόλαβε και πέταξε το δικό του όπλο.

Αρχικά οι δύο από τους τρεις είχαν δώσει στοιχεία ταυτότητας ότι είναι Κροάτες, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είναι Σέρβοι.

Μετά τη διπλή δολοφονία στη Βάρη, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο οι τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου στη Γλυφάδα να σχετίζονται με τους δύο διεθνώς διωκόμενους Μαυροβούνιους, που δολοφονήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην ταβέρνα.

Τι έδειξε η βαλιστική

Ας σημειωθεί πως από το σημείο της εν ψυχρώ εκτέλεσης των δύο Μαυροβούνιων, περισυνελέγησαν 24 κάλυκες από δύο όπλα των εννέα χιλιοστών.

Εξάλλου, διαπιστώθηκε πως το ένα από τα δύο θύματα είχε επτά διαμπερή στο κεφάλι και δύο τυφλά χτυπήματα.

Άλλαζαν σπίτι κάθε βδομάδα

Οι γυναίκες των δύο θυμάτων στις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν που έμεναν οι σύζυγοί τους και πως ήρθαν στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όπως είπαν, άλλαζαν σπίτι  κάθε εβδομάδα, δίχως να αποκαλύψουν τη διεύθυνση της τελευταίας κατοικίας τους.

Πάντως, αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πιστεύουν πως οι δύο γυναίκες δεν λένε την αλήθεια και πως εσκεμμένα δεν αποκαλύπτουν τη διεύθυνση του σπιτιού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις