Logo

Ιταλία: Στραγγάλισε τη σύντροφο του γιατί νόμιζε ότι τον κόλλησε κοροναϊό



 
 

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία αλλά και σε όλον τον κόσμο η αποκάλυψη πως ένας 28χρονος στραγγάλισε την 27χρονη σύντροφο του, θεωρώντας ότι τον κόλλησε με τον κοροναϊό.

Η 27χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής Λορένα Κουαράντα συγκατοικούσε με τον 28χρονο σύντροφό της στην πόλη Μεσίνα της Ιταλίας.

Ο επίσης απόφοιτος της Ιατρικής Αντόνιο Ντε Πάτσε τηλεφώνησε στις 31 Μαρτίου στην Αστυνομία, ομολογώντας πως στραγγάλισε τη φίλη του, μετά από καβγά που είχαν οι δυο τους, καθώς νόμιζε ότι τον είχε κολλήσει κοροναϊό. 

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του. Όμως τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση γυναικοκτονίας έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο της Ιταλίας αλλά και σε όλο τον κόσμο,  καθώς εντείνονται οι φόβοι για αύξηση των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας, με τα θύματα γυναίκες ή παιδιά κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού στα σπίτια στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων λόγω του κοροναϊού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις