Logo

Θετικός στον κορονοαϊό 53χρονος υπάλληλος σούπερ - μάρκετ στην Καβάλα



 
 

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώσθηκε, μετά από σχετικό εργαστηριακό τέστ, άντρας ηλικίας 53 ετών, κάτοικος Φιλίππων ο οποίος εργάζεται σε σούπερ μάρκετ της Καβάλα και εισήχθη στο Νοσοκομείο με συμπτώματα της νόσου COVID-19.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο  53χρονος, ο οποίος απουσίαζε τις τελευταίες μέρες από τη δουλειά του λόγω άδειας, εμφάνισε ήπια συμπτώματα του ιού, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία σε ειδικό θάλαμο, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα υγείας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και κατά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο της Καβάλας τηρήθηκαν όλα τα σχετικά πρωτόκολλα, ενώ ο άντρας νοσηλεύτηκε στον ειδικό θάλαμο ο οποίος έχει διαμορφωθεί για τα περιστατικά κοροναϊού.

Παράλληλα, το αρμόδιο κλιμάκιο θα ιχνηλατήσει το περιστατικό για να διαπιστωθεί ποιοι και πόσοι ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο.

Εισαγόμενο το τρίτο κρούσμα στην Αχαΐα

Στο μεταξύ στην Αχαΐα τα κρούσματα του κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ, ανέρχονται στα τρία. 

Σύμφωνα με το  tempo24.news το τρίτο κρούσμα ίναι εισαγόμενο. Πρόκειται για Γερμανό  49 ετών που εισήλθε στη χώρα μέσω του λιμανιού της Πάτρας, όπου και υπεβλήθη σε τεστ τα αποτελέσματα του οποίου έδιξαν πως είναι θετικός στον κοροναϊό.  Λόγω της κλινικής του κατάστασης όμως, δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο και παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Την ίδια ώρα, δυο ασθενείς του κοροναϊού, νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο. Ειδικότερα χθες εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσηλευτικού ιδρύματος (Νοσοκομείο αναφοράς). Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που νοσηλεύεται στο ΠΠΝΠ από τις προηγούμενες ημέρες και ένας 50χρονος Πατρινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις