Logo

Δύο πτώματα εντοπίστηκαν σε κοντέινερ στον Ασπρόπυργο



 
 

Δύο πτώματα εντοπίστηκαν τη Δευτέρα μέσα σε ισάριθμα κοντέινερ στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Όπως λένε οι πληροφορίες, πρόκειται για δύο άνδρες μετανάστες με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, ηλικίας 40 ετών και 25 ετών,  οι οποίοι έφεραν τραύματα   στο κεφάλι για τα οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα το όργανο με το οποίο προκλήθηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στα κοντέινερ, που βρίσκεται σε αύλειο χώρο μεταφορικήςεταιρείας  στην οδό Αγίου Γεωργίου, υπήρχαν κρεβάτια και χρησιμοποιούνταν ως προσωρινά καταλύματα. 

Ο 40χρονος εργαζόταν  ως νυχτοφύλακας στην εταιρεία., ενώ ο 25χρονος ήταν φιλοξενούμενός του. 

Τα πτώματα βρήκαν το πρωί δύο υπάλληλοι της εταιρείας, που πήγαν να ανοίξουν τα κοντέινερ, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Σημειώνεται, ότι στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες έρευνες.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι διερευνάται και η εκδοχή του διπλού εγκλήματος με κίνητρο την ληστέα, ωστόσο, θεωρείται πιθανότερο πίσω από τις δύο δολοφονίες να υποκρύπτονται προσωπικές διαφορές πιθανόν με άλλους αλλοδαπούς.

Στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής και οι αστυνομικές αρχές αναμένουν πλέον τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που θα ρίξουν φως στο διπλό έγκλημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-9-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις