Logo

Παρίσι: Η στιγμή της εξουδετέρωσης του 18χρονου ισλαμιστή που αποκεφάλισε καθηγητή [βίντεο]



 
 

Καρέ - καρέ έχει καταγραφεί από κάμερα η επιχείρηση Γάλλων αστυνομικών στο βόρειο Παρίσι για την εξουδετέρωση του ύποπτου ισλαμιστή τρομοκράτη που μαχαίρωσε και αποκεφάλισε την Παρασκευή, φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ», τον 47χρονο καθηγητή Samuel P

Το θύμα είχε προκαλέσει την οργή γονέων μουσουλμάνων μαθητών, μετά από ένα βίντεο, που μοιράστηκε σε πιστούς  σε τζαμί του Παρισιού,  το οποίο δείχνει τον καθηγητή να παρουσιάζει μέσα στην τάξη σκίτσα του Μωάμεθ στο πλαίσιο μαθήματος για την ελευθερία της έκφρασης. 

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων που σχετίζονται με τον 18χρονο Τσετσένο

Ο δράστης, ένας 18χρονος Τσετσένος, που δεν είχε στο περιβάλλον του παιδιά από το σχολείο στο οποίο δίδασκε ο καθηγητής, σκοτώθηκε από την αστυνομία, περίπου, 600 μέτρα από τη σκηνή του εγκλήματος, όταν αρνήθηκε να ρίξει τα όπλα του και απείλησε τους αστυνομικούς.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, δεν είναι σαφές εάν ο ένοπλος, που γεννήθηκε στη Μόσχα και δεν έχει κατονομαστεί από τις αρχές, είχε δει το επίμαχο βίντεο. 

Οι γαλλικές διωκτικές αρχές συνέλαβαν τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός ανηλίκου, σε σχέση με το περιστατικό, δήλωσε νωρίς το Σάββατο δικαστική πηγή στο AFP,  Όλα τα άτομα που συνελήφθησαν σχετίζονται με τον επιτιθέμενο πρόσθεσς η πηγή.   

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις