Logo

Δεύτερος τραυματίας από την ένοπλη συμπλοκή στην Αθήνα



 
 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και δεύτερος άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας εκτυλίχθηκαν σκηνές που θυμίζουν "Φαρ Ουέστ".

Ο νέος τραυματίας είναι Ρομά, ο οποίος φέρει τραύμα στο πόδι και δηλώνει θύμα των δραστων της ένοπλης συμπλοκής, κάθως, όπως υποστηρίζει, δέχθηκε πυρά από άλλη ομάδα Ρομά. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο εν λόγω τραυματίας περιλαμβάνεται στα έξι άτομα που προσήχθησαν αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι προσαχθέντες αρνούνται, προς το παρόν, να δώσουν περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν ο λόγος της συμπλοκής αλλά και ποια ήταν τα μέλη της άλλης ομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι από την ένοπλη συμπλοκή,  που έλαβε χώρα στην Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινοπόλεως με τους δράστες να ανταλάσσουν πυροβολισμούς μέσα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, τραυματίστηκε άλλο ένα άτομο στο πόδι, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, βρέθηκε τυχαία ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. 

Επίσης κατά την καταδίωξη που ακολούθησε στη Λεωφόρο Κηφισού σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν 4 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι αναζητούσαν τους δράστες των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-10-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις