Logo

Τροχαίο δυστύχημα μπροστά από τη Βουλή: Πεζός χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα [βίντεο]



 
 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:30  το  πρωί της Δευτέρας στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα επί της Λ. Βασιλίσσης Αμαλίας στο σημείο διέλευσης πεζών, στο φανάρι της συμβολής με τη Λ. Βασ. Γεωργίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Ομόνοια

Συγκεκριμένα, ένας 69χρονος πεζός που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας,  μπροστά από την Βουλή, παρασύρθηκε από ταξί .

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε τον άτυχο άνδρα, ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί από το οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που  παρέλαβε τον πεζό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, οι οδηγοί των δύο οχημάτων έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Σημειώνεται ότι υπάρχει μόνιμη αστυνομική παρουσία στην περιοχή που πιθανότατα είναι μάρτυρες του περιστατικού και οπτικό υλικό που θα εξεταστεί προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις