Logo

Συμμορία ανηλίκων: Τι είπε ο δικηγόρος νεαρών που ξυλοκοπήθηκαν άγρια - Οι διάλογοι των δραστών πριν την επίθεση [βίντεο]



 
 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της συμμορίας ανηλίκων τα μέλη της οποίας επιδίδονταν σε ληστείες και άγριους ξυλοδαρμούς εφήβων σε Κολωνό Σεπόλια και Άγιο Παντελεήμονα 

Μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 15 ετών και 17 ετών και ενός 16χρονου Έλληνα, έρχονται στο φως συγκλονιστικοί διάλογοι, μέσω μηνυμάτων, μεταξύ των δραστών.

Παράλληλα,  θύματα υποστηρίζουν,  μέσω του δικηγόρου τους,  ότι ξυλοκοπήθηκαν άγρια γιατί αρνήθηκαν να ενταχθούν στη συμμορία. 

«Ήθελαν να μας αποτελειώσουν » 

«Είχαν σκοπό να τους αποτελειώσουν», είπε  ο  δικηγόρος Γιώργος Ζαχαρόπουλος, αναφερόμενος στην πρόθεση των δραστών του ξυλοδαρμού δύο εκ των θυμάτων της συμμορίας. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαχαρόπουλος,   που εκπροσωπεί τις οικογένειες των νεαρών που έπεσαν θύματα επίθεσης της συμμορίας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια ακμάζουσα παραβατικότητα σε νεανικές ομάδες, η οποία είναι κλιμακούμενη.

Σε ότι αφορά τα παιδιά που εκπροσωπεί και έπεσαν θύματα της συμμορίας το ένα μαχαιρώθηκε και το άλλο γρονθοκοπήθηκε ανελέητα, είπε πως οι δράστες «είχαν σκοπό να τους αποτελειώσουν»,και πρόσθεσε ότι ο λόγος που τα παιδιά  δέχθηκαν την επίθεση, είναι ότι αρνήθηκαν να γίνουν μέλη της συμμορίας.

«Δεν είναι δυνατόν 10-15 εξωσχολικοί να μπαίνουν μέσα σε ένα σχολείο και να μην υπάρχει καμιά κινητοποίηση», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαρόπουλος.

Οι διάλογοι που σοκάρουν  

Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντάλλασαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας οργανώνοντας την επίθεση μία ημέρα πριν.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 1: Ετοιμαστείτε ξεκινάει πόλεμος. Θα τους γ…..ω.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 2: Θα τους γ………με

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 1: Εγώ να δεις τι θα τους κάνω μόλις τους πιάσω.

Η συμμορία είχε σελίδα στο Facebook, στην οποία τα μέλη της διαφήμιζαν τις επιθέσεις τους και σε συνομιλίες τους, τις διοργάνωναν και μοίραζαν τους ρόλους.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 1: Πού θα βρω μια σιδερογροθιά; Ξέρεις;

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 2: Έχω εγώ.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 1: Την έχει φωτό; Θέλω μία οπωσδήποτε

‘Όπως προκύπτει και από τα βίντεο, τα οποία μόνοι τους απαθανάτιζαν, ήταν ιδιαίτερα σκληροί και χτυπούσαν τα θύματά τους με γροθιές και κλωτσιές, για να τους αποσπάσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 1: Θα πάω λίγο Ομόνοια. Θα έρθεις; Να κάνω format το κινητό.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 2: Ποιο; Πήγαινε Αττική ρε μ…….α

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 1: Έκλεψα ένα ρε

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 2: Πήγαινε Αττική, αλλά θέλει λεκ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις