Logo

Εξιτήριο για τον 16χρονο τραυματία του αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά [βίντεο+φωτο]



 
 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο παίρνει ο 16χρονος, ένας από τους δύο τραυματίες στο δυστύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Στην περίπτωση του ανήλικου, σε αντίθεση με το δεύτερο τραυματία ηλικίας 27 ετών ο οποίος δεν τα κατάφερε και πέθανε,  έγινε το θαύμα, όπως λένε οι γιατροί και μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σήμερα Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει στη Μυτιλήνη. 

Όπως είναι φυσικό ο πατέρας του 16χρονου ήταν  ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, γιατί οι γιατροί του είπαν ότι ο γιος του σώθηκε από θαύμα.

Πώς έγινε το δυστύχημα στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά 

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που επιχειρούσε άλμα. Η μηχανή έπεσε  πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο άτομα ( σ.σ. στον 27χρονο και στον 16χρονο), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Ο αγώνας διακόπηκε άμεσα, ενώ συνελήφθησαν ο ανήλικος αναβάτης και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

 Η περιγραφή του δυστυχήματος από μέλος  του ομίλου φίλων μοτοσικλέτας Γιαννιτσών: Τα θύματα δεν ήταν θεατές

Μέλος του ομίλου φίλων μοτοσικλέτας Γιαννιτσών, είχε πει για το δυστύχημα τα εξής:

«Το μηχανάκι έφυγε από την πορεία του λόγω ολισθηρότητας και λόγω κακιάς στιγμής, δεν έφυγε επειδή έκανε άλμα. Δεν έπεσε πάνω σε καμία κολόνα, γιατί δεν υπάρχει κολόνα. Υπάρχει προστατευτική περίφραξη για τη ζώνη των μηχανικών, η οποία είναι σύμφωνη με κάποιες προδιαγραφές που υπάρχουν για την προστασία των μηχανικών.

Το μηχανάκι χτύπησε στην περίφραξη και στα παιδιά. Τα παιδιά ήταν σε κοντινή απόσταση. Τα παιδιά που χτύπησαν δεν είναι θεατές, το ατύχημα έγινε στη ζώνη μηχανικών. Εκεί υπάρχουν οι μηχανικοί, οι οποίοι δηλώνονται από τους οδηγούς. Το ένα το παιδί ήταν οδηγός και το άλλο το παιδί ήταν ο αδελφός ενός οδηγού που έτρεχε εκείνη την ώρα. Υπάρχει η δυνατότητα στους οδηγούς να δηλώνουν κάποιον σαν μηχανικό από την ηλικία των 16 ετών και πάνω, ώστε σε περίπτωση που πάθει κάτι το μηχανάκι τους, να είναι εκεί μέσα για να βοηθήσουν στην επισκευή της μοτοσικλέτας».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις