Logo

Αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός σε ψυγείο στο νοσοκομείο «Ελπίς»



 
 

Τραγικό τέλος είχε η αναήτηση ενός 41χρονου αγνοούμενου, καθώς η σορός του ταυτοποιήθηκε σε θάλαμο ψύξης στο νοσοκομείο «Ελπίς». 

Η σορός ταυτοποιήθηκε μόλις σήμερα από τις αστυνομικές αρχές, ενώ είχε βρεθεί δέκα ημέρες νωρίτερα στις 5.11.2021 (ημέρα εξαφάνισης του). Αυτή η καθυστέρηση επιμήκυνε την αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. 

Τα αίτια του θανάτου του 41χρονου διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «ο Διονύσης Καλογερόπουλος είχε εξαφανιστεί στις 5.11.2021, από την περιοχή της Ζαχάρω του Νομού Ηλείας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Διονύση Καλογερόπουλου στις 07.11.2021 και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των οικείων του καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Διονύση Καλογερόπουλου, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε εκδοθεί σήμα ως αγνοούμενος, κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις