Logo

Ξάνθη: Πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό [βίντεο]



 
 

Επτά μετανάστες σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυστα της Πέμπτης στην Ξάνθη

Συγκεκριμένα το δυστύχημα έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Κομοτηνής-Ξάνθης, όταν αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα με τον διακινητή των παράτυπων μεταναστών.

Όπως μεταδίδει το ant1news.gr,  όταν οι αστυνοικοί του έκανα σήμα να σταματήσει, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του το οποίο ανατράπηκε.

Από τα συντρίμμια του οχήματος απεγκλωβίστηκαν οι σοροί επτά μεταναστών που είχαν χάσει τη ζωή τους,ενώ ακόμη οκτώ μετανάστες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Μεταξύ των τραυματιών, που διακομίστηαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης όπου νοσηλεύονται, περιλαμβάνεται και ο οδηγός και διακινητής των παράτυπων μεταναστών, ο οποίος είναι  35 ετών και υπήκοος Μολδαβίας.

Σημειώνεται, ότι η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ εκτός του Μολδαβού οδηγού , οι υπόλοιποι επτά τραυματίες κατάγονται από την Παλαιστίνη, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν. 

[

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2021 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις