Logo

Θεσσαλονίκη: Δολοφόνησε με μαχαίρι τη γυναίκα του και παραδόθηκε [βίντεο+φωτο]



 
 

;Ένας 49χρονος ομογενής από την Αρμενία περίπου στις 21:30 το  βράδυ της Κυριακής,  πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του.

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο και στη συνέχεια μετέβησαν  στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι στην περιοχή της Πολίχνης, όπου διαπίστωσαν ότι η 48χρονη γυναίκα -αρμενικής καταγωγής- ήταν νεκρή. Έφερε τραύματα με μαχαίρι στον θώρακα και στα πόδια.

Όπως μεταδίδει το ant1news.gr, η σορός της γυναίκας ήταν στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος που βρίσκεται στην οδό Πόντου στην Πολίχνη. 

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκε το κυνηγετικό μαχαίρι με το οποίο ο 48χρονος αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης γυναίκας.

23 μαχαιριές - Είχε νοσηλευτεί δύο φορές 

Σημειώνεται, ότι την διερεύνηση της  υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49χρονος κατά την προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε. 

Όπως μεταδίδει το th3esstoday.gr,  από τη νεκροψία-νεκροτομή προλύπτει ότι ο δράστης μαχαίρωσε την 48χρονη στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα.  Συνολικά το θύμα είχε δεχθεί 23 μαχαιριές.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία  και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος συζυγοκτόνος είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική ενώ ο 20χρονος γιος του ζευγαριού είχε ο ίδιος ζητήσει από τον εισαγγελέα πάει τον εγκλεισμό του πατέρα του αφού η ζωή τόσο του ίδιου όσο και της μητέρας του γινόταν ολοένα και ανυπόφορη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις