Logo

Καθηγητής σε φροντιστήριο καταγγέλλεται ότι ασέλγησε σε 11χρονη μαθήτρια [βίντεο]



 
 

Η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από καθηγητή της της δημιούργησε ενοχές και την οδήγησε να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Ο λόγος για μία ανήλικη μαθήτρια, η οποία καταγγέλλει τον καθηγητή της σε φροντιστήριο, υποστηρίζοντας  ότι αρχικά την αποπλάνησε και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. 

Η καταγγελία θα διερευνηθεί από τις  αρχές, καθώς η οικογένεια της ανήλικης μαθήτριας έχει ήδη υποβάλλει μήνυση εναντίον του καθηγητή. 

Μαλιστα, ο δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος. που εκπροσωπεί νομικά την οικογένεια της ανήλικης, εκφράζει τη σιγουριά ότι υπάρχουν και άλλα θύματά του εν λόγω καθηγητή.

Σύμφωνα με το ant1news.gr,  η ανήλικη κατήγγειλε τον καθηγητή της στο φροντιστήριο για ασέλγεια, όταν έφτασε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Καπερνάρος, είπε πως ο καθηγητής του φροντιστηρίου αποπλάνησε αρχικά το παιδί που ήταν κάτω των 12 ετών.

«Μετά από 4 χρόνια δεν άντεξε και το είπε στους γονείς της», είπε ο νομικός, σημειώνοντας πως ο εκπαιδευτικός «χρησιμοποίησε μεγάλη τεχνική παραπλάνηση και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις».

Το παιδί έφτασε να νιώθει ενοχές, να αυτοτραυματίζεται και τελικά να καταλήξει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η οικογένειά του έχει καταθέσει μήνυση και ο δικηγόρος εκφράζοντας τη σιγουριά ότι υπάρχουν κι άλλα θύματά του, κάλεσε τα παιδάκια να μιλήσουν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις