Logo

Κρήτη: Κοριτσάκι βρέθηκε παρατημένο σε χαρτόκουτο – Συνελήφθη ο πατέρας [φωτο]



 
 

Ένα παιδί στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε σε χαρτόκουτο, λίγες ημέρες μετά την εγκατάλειψη του βρέφους έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr,  άνδρες της  ΔΙΑΣ το απόγευμα της Πέμπτης εντόπισαν το παιδί πεινασμένο και εκτεθειμένο στο κρύο όταν έκαναν περιπολία πέριξ του πάρκου Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοι άκουσαν παιδικό κλάμα. Και τότε εντόπισαν  το μικροσκοπικό πλασματάκι μέσα στην χαρτόκουτα.Επρόκειτο για ένα κοριτσάκι 3, το πολύ, 4 ετών, το οποίο ήταν  εκεί ολομόναχο.

Προσπάθησαν να το καθησυχάσουν, το πήραν αγκαλιά, αγόρασαν σοκολάτες και καραμέλες από το περίπτερο και ενημέρωσαν αρμοδίως για το κοριτσάκι. Το συγκινητικό στιγμιότυπο απαθανάτισε μία περίοικος.

Όπως προέκυψε, το κοριτσάκι είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Ο πατέρας είναι μόλις 28 ετών, χρήστης ναρκωτικών, που απασχολεί, σύμφωνα με τις αρχές τακτικά.

Ο πᾶτέρας του παιδιού εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Βρέθηκε η μητέρα

Το κροιτσάκι παραδόθηκε στην νεαρή μητέρα του 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολυμελή οικογένεια Ρομά, και με άλλα μικρά παιδιά, τα οποία – σύμφωνα με την αστυνομία και περιοίκους – είναι πολλές φορές εκτεθειμένα στους δρόμους λόγω και της κατάστασης των γονιών και ιδιαίτερα του πατέρα!

μωρό αστυνομικοί

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις