Logo

Νέο Ηράκλειο: 30χρονη σκότωσε τον αδελφό της και αυτοκτόνησε



 
 

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στο Νέο Ηράκλειο όταν δύο αδέλφια  βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους..

Τον 35χρονο και την 30χρονη αδελφή του βρήκε νεκρούς  ο τρίτος αδελφός μέσα σε λίμνη αίματος στο δώμα της πολυκατοικίας στη οδό Ολυμπίας όπου διέμεναν. Ο αδελφός, συγκεκριμένα, άκουσε πυροβολισμούς, έτρεξε στο δώμα και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον αδελφό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν δύο σημειώματα τα οποία ανέφεραν την απόφαση του 35χρονου και της 30χρονης να αυτοκτονήσουν καθώς και τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτή την πράξη. Μεταξύ άλλων, έγραφαν και για τον θάνατο της μητέρας τους, που τους είχε “λυγίσει”.

Πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι τα σημειώματα πιθανολογείται πως γράφτηκαν από ένα άτομο, καθώς ήταν ίδιος ο γραφικός χαρακτήρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ο 35χρονος φέρει τραύμα στο μέτωπο, ενώ η αδελφή του στον κρόταφο. Επίσης, η καραμπίνα βρέθηκε δίπλα στην 30χρονη. Με βάση αυτά τα δεδομένα ενισχύεται το ενδεχόμενο .η 20χρονη να ήταν εκείνη που πυροβόλησε τον αδελφό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε βάζοντας την καραμπίνα στον κρόταφό της. 

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται  να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, καθώς. και από η εξέταση στα χέρια των δύο νεκρών αδελφών για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο  αδέλφια είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και αυτό τους είχε συγκλονίσει. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν εξαιρετικά κακή, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πώς οδηγήθηκαν σε αυτή την τραγωδία.Πάντως, τα δύο αδέλφια φέρονται ότι υπέφεραν από κατάθλιψη έπειτα από το θάνατο της μητέρας τους από καρκίνο. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους, ο οποίος κατέθεσε, στην αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης κάθε πτυχής αυτής της τραγωδίας. 

Σημειώματα

Πληροφορίες αναφέρουν  ότι  στο χώρο της τραγωδίας στο Νέο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην τσέπη της ζακέτας του 34χρονου βρέθηκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα αυτοκτονίας. Στα σημειώματα αυτά, τα οποία φέρεται να έχουν γράψει ένα ο 34χρονος και ένα η 30χρονη, αναφέρουν ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν. Ωστόσο, ο γραφικός χαρακτήρας στα δύο σημειώματα μοιάζει και για αυτό θα εξεταστούν από ειδικό γραφολόγο.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-12-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις