Logo

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Σε προεκλογικούς ρυθμούς - Η κάλπη θα αναδείξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο



 
 

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση, προ ημερών, της 36ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της,  ετομάζει τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή της νέας διοιίκησης της ΕΕΕ. 

Όπως ανακοίνωσε οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 για τις Εισαγγελίες της Περιφέρειας και την μεθεπομένη Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, για τις Εισαγγελίες της Αθήνας και του Πειραιά.

Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση καλεί όσους επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για θέση μέλους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, να καταθέσουν σχετική γραπτή δήλωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00.

Μαζί με τη δήλωση ο κάθε  υποψήφιος  θα καταβάλλει ταυτόχρονα  το ποσό των  30 ευρώ στο Ταμείο της Ένωσης ή θα  καταθέτει το ποσό  στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΕΕ με παράλληλη αποστολή αντιγράφου του παραστατικού κατάθεσης μαζί με την υποβολή της υποψηφιότητάς του στο e-mail της Ένωσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μείζον ζήτημα για τους εισαγγελείς, όπως φάνηκε και από την Γενική Συνέλευση της ΕΕΕ, αποτελούν οι καθυστερήσεις στην απονομή της Δικαιοσύνης, οι οποίες, ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης, Ευάγγελος Μπακέλας δεν οφείλονται μόνο στους δικαστές 

Επιπλέον ο κ. Μπακέλας κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση εξέφρασε την πλήρη αντίθεση της Ένωσης στις γραπτές εξετάσεις και βαθμολογίες εν ενεργεία δικαστών και εισαγγελέων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις