Logo

Άγριο φονικό στη Γλυφάδα: Σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε [βιντεο+φωτο]



 
 

Ένα νέο έγκλημα διερευνούν οι αρχές, καθώς ένας  51χρονος έστησε καρτέρι στον 66χρονο  σύντροφο της μητέρας του και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. 

Ο δράστης αμέσως μετά παραδόθηκε  στους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας και ανακρίνεται προκειμένου να αποσαφηνίζει για ποιο λόγο έφθασε στο έγκλημα. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 51χρονος  είχε στήσει καρτέρι στο θύμα έξω από το κατάστημα της 70χρονης μητέρας του στην περιοχή.

Μαχαιριές σε κοιλιά, θώρακα και λαιμό

Το έγκλημα έγινε γύρω στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης  έξω από το κατάστημα (χρωματοπωλείο)  της μητέρας του δράστη, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Βορείου Ηπείρου 4 στη Γλυφάδα. 

Το θύμα εργαζόταν στο χρωματοπωλείο της μητέρας του δράστη. Ο τελευταίος, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς διαπληκτίστηκε έντονα  με τον 66χρονο έξω από το κατάστημα, Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, και ο 51χρονος τράβηξε μαχαίρι - στρατιωτικού τύπου, σύμφωνα με πληροφορίες -  και κατάφερε στο θύμα  χτυπήματα στην κοιλιά, στον θώρακα και στον λαιμό. . . . 

Μετά το έγκλημα ο 51χρονος έφυγε πεζός από το σημείο και  μετέβη στο Α.Τ. της Γλυφάδας όπου παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του. 

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Βορείου Ηπείρου 4  όπου βρήκαν αιμόφυρτο το θύμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον 66χρονο και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το μαχαίρι, με το οποίο ο δράστης διέπραξε το έγκλημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στηην κατοχή του δράστη βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι. 

Τα αίτια του φονικού

Αναφορικά με τα αίτια του άγριου φονικου αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρίσκονται στη σχέση που είχε το θύμα Ι.Σ. με τη μητέρα του δράστη Θ.Λ.

Ο δράστης, ζούσε στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. και επέστρεψε πριν από περίπου δύο μήνες στην Ελλάδα από την Δανία.

Η μητέρα του 51χρονου και το θύμα είχαν σχέση για πάνω από 20 χρόνια. Ωστόσο φαίνεται πως αυτή η σχέση ήταν το μόνιμο σημείο τριβής μεταξύ του δράστη και της μητέρας του. 

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από τη δολοφονία υπήρχε και οικονομικό κίνητρο, Συγκεκριμένα, ο 51χρονος πράγματι δεν αποδέχθηκε ποτέ τη σχέση της μητέρας του, ενώ επιπλέον θεωρούσε ότι ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος που τον είχαν αποκλείσει οικονομικά. 

Ο 51χρονος που θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πάρει απόφαση από καιρό να σκοτώσει τον 66χρονο.

Φώναζε βοήθεια

Γειτόνισσα  μιλώντας στις κάμερες είπε ότι άκουσε φασαρία, την τζαμαρία να σπάει και όταν βγήκε έξω είδε το θύμα στο πεζοδρόμιο να φωνάζει βοήθεια.

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τη έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί. Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες»είπε χαρακτηριστικά.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις