Logo

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο άνδρας που φέρεται ότι σκότωσε και τσιμέντωσε την Μόνικα Γκιους



 
 

Αυτοκτόνησε στο κελί του στο Κατάστημα Κράτησης  Ναυπλίου 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο προφυλακίστηκε καθώς φερόταν ότι είχε σκοτώσει και στη συνέχεια είχε τσιμεντώσει την πρώην σύντροφό του Μόνικα Γκιους στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν στην Κυπαρισία .

Ο 39χρονος υπόδικος ,που  βρέθηκε απαγχονισμένος, μερικές ημέρες μετά την προφυλάκισή του είχε δεχθεί άγρια επίθεση στις φυλακές Ναυπλίου .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση σε βάρος του Ρουμάνου είχε γίνει  από Αλβανό συγκρατούμενό του στις φυλακές Ναυπλίου.

 Ο Ρουμάνος  μετά την επίθεση είχε μεταφερθεί  στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα, και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακέςΝαυπλίου, αλλάζοντας κελί.

Δεν είχε δείξει σημάδια μελαγχολίας 

Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, ο Ρουμάνος πήγε σήμερα Κυριακή στο μπάνιο, πέρασε ένα σεντόνι στον λαιμό του και απαγχονίστηκε. Τον βρήκαν νεκρό οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Ρουμάνος κρατείτο στο ίδιο κελί με τρεις Έλληνες, που είναι φυλακισμένοι εκεί εδώ και χρόνια και δεν είχαν δώσει κανένα δείγμα επιθετικότητας, ούτε είχαν εμπλακεί ποτέ σε επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε ο ίδιος ο Ρουμάνος κρατούμενος είχε δείξει σημάδια μελαγχολίας.

Πάντως, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί και ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, ωστόσο, θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις