Logo

Καματερό: Νεκρά δύο αγοράκια μετά από πυρκαγιά σε σπίτι [βίντεο]



 
 

Πυροσβέστες εντόπισαν δύο σορούς ανηλίκων μετά από κατάσβεση φωτιάς σε δώμα σπιτιού στο Καματερό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πρόκειται για δύο αδέλφια 12 και 13 ετών, ενώ η 2χρονη αδελφή τους έχει εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παίδων». με εγκαύματα στα χέρια.

Η Πυροσβεστική 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι σοροί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης οικίας, επί της οδού Ιθάκης. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Στη διώροφη οικία διαμένει η πολύτεκνη οικογένεια των αθίγγανων: η μητέρα, ο πατέρας και τα 12 παιδιά τους. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το mega, το πρωί η μητέρα πήγε τα παιδιά στο σχολείο και ο πατέρας έφυγε για δουλειά. Πίσω στο σπίτι έμειναν τα δύο ανήλικα αδέλφια -καθώς ήταν αδιάθετα- το 2χρονο κοριτσάκι, όπως και ένας ακόμη αδελφός, ο οποίος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο της διώροφης οικίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε ανάψει την ξυλόσομπα πριν φύγει από το σπίτι, ώστε να υπάρχει ζέστη στο δωμάτιο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όμως, το δώμα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο αδελφός μύρισε τον καπνό και ανέβηκε στο δώμα προκειμένου να δει τι έχει συμβεί. Έσπασε το τζάμι, κατάφερε να βγάλει έξω το κοριτσάκι, όμως, ήταν ήδη αργά για τα δύο άλλα αδέλφια του.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις