Logo

Αργυρούπολη: Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του και την έστειλε στη ΜΕΘ [φωτο]



 
 

Οι διωκτικές αρχές αναζητούν έναν 45χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών, ο οποίος φέρεται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χαροπαλεύει.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένας διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο 46χρονος να αρχίσει να χτυπά την 40χρονη στο κεφάλι, καταφέρνοντάς της βαριά τραύματα και στον θώρακα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία, όμως ο φερόμενος ως δράστης  είχε ήδη διαφύγει με ένα ασημί KIA ιδιοκτησίας της μητέρας του και έκτοτε αναζητείται.

Η 40χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο  «Ευαγγελισμός», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Είχε μαχαιρώσει πρώην σύντροφό του το 2015

Ο 45χρονος το  2015 είχε μαχαιρώσει πρώην σύντροφό του στο Άργος

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως  πριν  έξι χρόνια στην περιοχή του Άργους, ο 45χρονος,  είχε επιτεθεί σει μία πρώην σύντροφό του και την είχε μαχαιρώσει.

. Και εκείνη τη φορά, αν και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Συνολικά ο καταζητούμενος έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, παντρευτεί τρεις φορές. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις