Logo

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση - Τρεις προσαγωγές [βίντεο]



 
 

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη ΄΄Αλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με το thestival.gr,  οι τρεις προαχθέντες ανακρίνονται ως ύποπτοι για εμπλοκή στο φονικό.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η ιατροδικαστική έκθεση αποδίδει το θάνατο του 19χρονου, που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, στο  συνδυασμό τραυμάτων.

Όπως μεταδίδει το news247.gr, επικαλούμενο το Mega,  ο 19χρονος είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς χτυπήθηκε με βαρβαρότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική, έκθεση επισημάινει ότι ο θάνατος του νεαρού  ναι μεν οφείλεται στο μαχαίρωμα που ΄δέχθηκε στη μηριαία αρτηρία, ωστόσο υπήρχαν και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Εντοπίστηκε το δρεπάνι της επίθεσης

Βρέθηκε  το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου Άλκη Κ., ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το  δολοφονικό όπλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης -στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ- λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρ3ει το ThessToday.gr το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για εξέταση, ενώ τον 19χρονο τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις