Logo

Βρέθηκαν άλλα τρία πτώματα στο πλοίο «Euroferry Olympia»



 
 

Στους οκτώ ανέρχονται πλέον επίσημα οι νεκροί της τραγωδίας στο πλοίο «Euroferry Olympia», που τυλίχτηκε στις φλόγες πριν από μια εβδομάδα, βόρεια της Κέρκυρας.

Σήμερα, εντοπίστηκαν  ακόμη τρία πτώματα, στο 2ο και 3ο γκαράζ του πλοίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ  στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, όπου έχει μεταφερθεί ρυμουλκούμενο το «Euroferry Olympia».

Σήμερα, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στα πτώματα άλλων τεσσάρων ανδρών που ανασύρθηκαν από τα γκαράζ του πλοίου και σύμφωνα με τη νεκροψία - νεκροτομή, οι αιτίες θανάτου των άτυχων οδηγών ήταν η απανθράκωση ή τα εγκαύματα.

Σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, ανέφερε ότι «χθες και σήμερα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό».

Όπως εξήγησε, «άλλες σοροί ήσαν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα».

Επίσης, όπως είπε, «η μία σορός αναγνωρίστηκε και παρελήφθη σήμερα για ταφή, ενώ οι άλλες τρεις δεν είναι αναγνωρίσιμες».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-2-2022 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταίες Ειδήσεις