Logo

Ηλεία: Νεκρά τέσσερα μέλη οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα [βίντεο+φωτο]



 
 

Τα μέλη μίας οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά την Τετάρτη μέσα στο σπίτι τους στρην Ανδραβίδα της Ηλείας, γεγονός που σήμανε συναγερμό για τις τοπικές διωκτικές αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίς πρόκειται για τη μητέρα, τα δύο παιδιά της και τον σύντροφό της.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο τρόπος με τον οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο παιδιά, η μητέρα και ο πατέρας.

Τα νεκρά παιδιά εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, με ενδείξεις ασφυξίας, ενώ ο πατέρας και η μητέρα στην αυλή της κατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έφερε μαχαιριά στον αυχένα, ενώ εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας..

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της τραγωδίας.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 12 ετών (6η δημοτικού) και δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έγινε το φονικό. Μάλιστα, ο 12χρονος βρήκε τις σορούς μέσα στο σπίτι. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Το ένα παιδί ήταν ανήλικο ενώ το άλλο ήταν μωρό και όπως λένε οι πληροφορίες είναι και τα δύο νεκρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία, ενώ όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ αναμένεται να βρεθεί εκεί  και ιατροδικαστής.

Άγριο έγκλημα - Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άνδρας φερόταν ότι έχει σκοτώσει τη σύντροφό του και τα δύο παιδιά και στη συνέχεια ότι αυτοκτόνησε, όπως ανέφερε το patrisnews.com.

Ωστόσο, αυτή η εκδοχή φαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνεται από τα νεότερα στοιχεία.

Το  tempo24.news, επικαλούμενο πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αναφέρει ότι οι αρχές  εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία.

Οι διωκτικές αρχές, μάλιστα αναζητούν τον πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-3-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις