Logo

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε με καραμπίνα την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας άνδρας το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλε με όπλο σε καφέ στη Θεσσαλονίκηκαι πυροβόλησε μία γυναίκα.

Στη  συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του και αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρει το thestival.gr,  ο δράστης, που ήταν πρώην σύντροφος του θύματος, μπήκε στα κατάστημα με κοντόκανη καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα.

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη και η ανήλικη κόρη του θύματος.

Ο δράστης και εν συνεχεία αυτόχειρας είναι ο Λεοντής Βορριάς, που ήταν αθλητής του ΜΜΑ, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος.

Ο Λεοντής Βορριάς στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook  έγραψε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

«Είχανε αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

Η γυναίκα που δέχτηκε τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε σοβαρότατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη γυναίκα. 

 

γιατροί 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-3-2022 από directNEWS.gr 

 


Τελευταίες Ειδήσεις