Logo

Αφέθηκε ελεύθερος ο Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής [βίντεο]



 
 

Ελεύθερος αφέθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Τατοΐου ο έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Ντράφι Αττικής.

Το ύψος των λύτρων που καταβλήθηκε τελικά στους απαγωγείς για την απελευθέρωσή του, από τον αδελφό του είναι σύμφωνα με πληροφορίες 800.000 ευρώ ενώ αρχικά οι δράστες της απαγωγής, που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι είχαν ζητήσει 1,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Γιώργος Κυπαρίσσης είναι καλά στην υγεία του και πρόκειται να δώσει κατάθεση στο αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει τα όποια στοιχεία διαθέτει για τους απαγωγείς του.

«Τον είχαν ξυρίσει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα»

Συγκινημένος ο πατέρας του επιχειρηματία μίλησε για την στιγμή που είδε ξανά τον γιο του μετά από δύο μήνες: «Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κατω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε, ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρίσει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα», δήλωσε μιλώντας στο protothema.gr.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις