Logo

Ανδραβίδα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το τετραπλό φονικό - Τους σκότωσε στον ύπνο;



 
 

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιατροδικαστική εξέταση, με τη νεκροψία – νεκροτομή στους γονείς και τα δύο παιδιά, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελικής Τσιόλα, ο πατέρας δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι και έναν η μητέρα, από πιστόλι που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Σύμφωνα με το ilialive.gr,  οι μαρτυρίες των κατοίκων πως δεν άκουσαν κάποιο κρότο πυροβολισμού, ενισχύουν το σενάριο  ο δράστης ενδεχομένως να χρησιμοποίησε σιγαστήρα.

Ένα ακόμα στοιχείο που θα μπορούσε να δώσει βάση σε αυτό το σενάριο, είναι το γεγονός ότι ο δράστης πυροβόλησε τους δύο γονείς ενώ αυτοί βρίσκονταν στο κρεβάτι. Είναι πολύ πιθανό δε, να τους έπιασε στον ύπνο, κάτι που όμως δε μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Σε ότι αφορά τα παιδιά, ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, με την απόφραξη των αναπνευστικών οδών από το δράστη.

Την ίδια ώρα οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου και εξετάζουν διάφορες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Από κόσκινο περνούν κάθε δεδομένο οι αστυνομικοί σχετικά με τον βασικό ύποπτο της αποτρόπαιας τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Ο 61χρονος κάτοικος της περιοχής που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών και αναζητείται εντός και εκτός Ηλείας.

Η είσοδος στο σπίτι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι, την 37χρονη σύζυγό του Μαρία και τα δύο από τα τρία παιδιά τους 1,5 και 2.5 ετών, μπήκε στο σπίτι τους περίπου στις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο δράστης τους αιφνιδίασε αφού μπήκε στο σπίτι από την πίσω πλευρά όπου υπάρχει αυλή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μετέπειτα το σπίτι χωρίς ηλεκτροδότηση, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν το σπίτι δεν ηλεκτροδοτείτο λόγω οφειλής ή ο δράστης έκοψε το ρεύμα πριν μπει.

Το κίνητρο της τετραπλής δολοφονίας είναι ένα ζητούμενο που σε συνδυασμό με το χαρακτήρα του υπόπτου, οδήγησε στην τραγωδία. Εικάζεται πως υπήρξαν οικονομικές διαφορές που δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα, αλλά και πάλι δεν μπορεί να ειπωθεί με μεγάλη βεβαιότητα αυτό.

Ο δράστης χρησιμοποιώντας πυροβόλο όπλο εκτέλεσε τον 32χρονο και την 37χρονη και έπειτα στράφηκε στα παιδιά. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ σε ένα πρωτοφανές έγκλημα.Και κυρίως επιχειρούν να διαπιστώσουν τον ακριβή χρόνο κατά τον οποίο  συνέβησαν τα αιματηρά  γεγονότα.

Την γλίτωσε από θαύμα ο 12χρονος

Όπως εκτιμάται, το τρίτο παιδί της οικογένειας στάθηκε τυχερό μέσα σε αυτό το δράμα. Απουσίαζε την ώρα που ο δολοφόνος εισήλθε στο σπίτι, αλλά και όταν επέστρεψε είχε μαζί τους φίλους του από το παιχνίδι.

Όταν λίγο πριν τις εφτά χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του, για να μπει μέσα, πιθανότατα ο δράστης θορυβήθηκε, καθώς δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει το διαφαινόμενο σχέδιό του.

Ο δράστης είχε  σκοτώσει και τα δύο παιδιά - πιθανόν φράζοντας τις αναπνευστικές οδούς. Είχε μεταφέρει τις σορούς των γονιών πάνω στο τρέιλερ που βρισκόταν στην αποθήκη και ετοιμαζόταν να βάλει εκεί και τη σορό του 2,5 ετών αγοριού, καθώς βρέθηκε ακριβώς δίπλα στο έδαφος. Αυτό το παιδί μαζί με το μικρότερο της οικογένειας δεν πρόλαβε να τα μεταφέρει και εντοπίστηκε από το μεγαλύτερο αδερφάκι του μέσα στο σπίτι.

Εικάζεται πως σκοπός του  δράστη  ήταν να μεταφέρει τα πτώματα για να αποκρύψει το έγκλημα. Ακούγοντας λοιπόν το 12χρονο και τους φίλους του στην πόρτα του σπιτιού, εγκατέλειψε βιαστικά το σπίτι, φεύγοντας και πάλι από την πίσω πλευρά μέσα από οικόπεδα. Άλλωστε η απόσταση με το σπίτι του βασικού υπόπτου δεν είναι μεγαλύτερη των δύο λεπτών με τα πόδια.

Ο 12χρονος μπήκε στο σπίτι αναζητώντας να δει τι έχει συμβεί και δεν του ανοίγουν οι δικοί του από παράθυρο στην πίσω πλευρά. Ευτυχώς για αυτόν ο δράστης είχε φύγει. Ειδάλλως και αυτό εκτιμάται πως θα το σκότωνε, αφού ούτε τα δύο μικρά αγοράκια δεν τα άφησε να ζήσουν μετά τη δολοφονία των γονιών.

Η διαφυγή με το αγροτικό και οι καταγραφές από τις κάμερες 

Ήδη οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην Ανδραβίδα, είχαν  στρέψει από την αρχή τα φώτα στον βασικό ύποπτο. Υπήρχαν άνθρωποι που αμέσως εκτίμησαν ποιος είναι δράστης. Και προφανώς και οι αρχές βάδισαν στον ίδιο δρόμο. Βέβαια έλεγξαν το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που “είδαν” τον δράστη και τις κινήσεις του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις