Logo

Κρήτη: Τροχαίο δυστύχημα κοντά στο Αρκαλοχώρι - Νεκροί δύο οδηγοί [φωτο]



 
 

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Κρήτη σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, στό υψος του Αρκαλοχωρίου.

Η μετωπική μεταξύ δύο αυτοκινήτων ήταν  σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσουν επί τόπου τη ζωή τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οδηγοί των μοιραίων οχημάτων.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο φρικτό τροχαίο μετατράπηκαν σε μία  άμορφη μάζα σιδερικών

Από το φωτογραφικό υλικό που ανάρτησε στο facebook ο Γιάννης Λιονάκης προκύπτει η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τεράστια.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ένας άνδρας \ 23 ετών και μία γυναίκα 51 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 51χρονη Δ.Β. που οδηγούσε ένα Opel Meriva κατευθυνόταν από Αρκαλοχώρι προς Πεζά και ο 23χρονος Ν.Γ. που οδηγούσε ένα Toyota Yaris είχε κατεύθυνση από Πεζά προς Αρκαλοχώρι.

Στον τόπο της τραγωδίας, έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποτελούμενο από όχημα της ΕΜΑΚ και του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού που απεγκλώβισαν τους δύο οδηγούς. 

Η Κρήτη θρηνεί ακόμη δύο νεκρούς, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο στον ίδιο δρόμο.

Σημειώνεται, ότι το  Α.Τ. Μινώα Πεδιάδας ερευνά τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

τροχαίο αρκαλοχώρι

τροχαίο αρκαλοχώρι
 

τροχαίο αρκαλοχώρι

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-3-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις