Logo

Νεκροί και τραυματίες στο Βέλγιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος [φωτο]



 
 

Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Βέλγιο και συγκεκριμένα κοντά στην πόλη Λουβιέρ της Βαλλονίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος.

Βελγικά ΜΜΕ μεταδίδουν, ότι, περίπου,  στις 05:00 τα ξημερώματα περισσότεροι από 150 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί καθώς ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις μέσα στην ημέρα, όταν όχημα που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι άνθρωποι είναι νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί, ενώ άλλοι 20 είναι σοβαρά τραυματισμένοι.  

Οι αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια

Όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Εισαγγελέας της Μονς, Νταμιάν Βερλάιεν σε συνέντευξη τύπου, συνελήφθησαν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε σε πλήθος στη Λουβιέρ, της Βαλλονίας.

Οι συλληφθέντες είναι γεννημένοι το 1988 και το 1990 και, ενώ δεν ήταν γνωστοί στις αρχές για παρόμοιες ενέργειες. Παράλληλα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να πρόκειται για τρομοκρατία ανέφερε ο Αναπληρωτής Εισαγγελέας.

Σημειώνεται, ότι τα  θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους φίλους όσων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, εξέφρασε η υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου Annelies Verlinden, προσθέτοντας ότι:  «Αυτό που υποτίθεται ότι θα ήταν ένα υπέροχο πάρτι, μετατράπηκε σε τραγωδία».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-3-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις